Twee nieuwe deelnemers voor CarXpert

APK Station Nieuwegein en Autobedrijf De Groot & Kapteijn uit Harderwijk zijn per 1 januari jl. aangesteld als CarXpert deelnemers.

carxpert uitbreiding

Jack van de Brug, eigenaar APK Station Nieuwegein: “ Ons oog is met name op CarXpert gevallen vanwege de uitgebreide marketingsupport. Daarnaast zullen wij ook zeker gebruik gaan maken van de mogelijkheden op het gebied van technische ondersteuning en opleidingen om goed ‘bij te blijven’ voor de toekomst.”

Autobedrijf De Groot & Kapteijn wordt gerund door Mark de Groot en Jeffrey Kapteijn. Mark de Groot: “Met name de hoeveelheid technische ondersteuning en marketingondersteuning, die CarXpert ons als ondernemers biedt, heeft bij ons de doorslag gegeven om lid te worden van deze formule. Zo kunnen wij ons onder andere regelmatig laten bijscholen zodat wij ook nieuwe auto’s kunnen repareren.” 

Twee nieuwe deelnemers voor CarXpert - Automobielmanagement.nl

Twee nieuwe deelnemers voor CarXpert

APK Station Nieuwegein en Autobedrijf De Groot & Kapteijn uit Harderwijk zijn per 1 januari jl. aangesteld als CarXpert deelnemers.

carxpert uitbreiding

Jack van de Brug, eigenaar APK Station Nieuwegein: “ Ons oog is met name op CarXpert gevallen vanwege de uitgebreide marketingsupport. Daarnaast zullen wij ook zeker gebruik gaan maken van de mogelijkheden op het gebied van technische ondersteuning en opleidingen om goed ‘bij te blijven’ voor de toekomst.”

Autobedrijf De Groot & Kapteijn wordt gerund door Mark de Groot en Jeffrey Kapteijn. Mark de Groot: “Met name de hoeveelheid technische ondersteuning en marketingondersteuning, die CarXpert ons als ondernemers biedt, heeft bij ons de doorslag gegeven om lid te worden van deze formule. Zo kunnen wij ons onder andere regelmatig laten bijscholen zodat wij ook nieuwe auto’s kunnen repareren.”