Jack van de Brug, eigenaar APK Station Nieuwegein: “ Ons oog is met name op CarXpert gevallen vanwege de uitgebreide marketingsupport. Daarnaast zullen wij ook zeker gebruik gaan maken van de mogelijkheden op het gebied van technische ondersteuning en opleidingen om goed ‘bij te blijven’ voor de toekomst.”

Autobedrijf De Groot & Kapteijn wordt gerund door Mark de Groot en Jeffrey Kapteijn. Mark de Groot: “Met name de hoeveelheid technische ondersteuning en marketingondersteuning, die CarXpert ons als ondernemers biedt, heeft bij ons de doorslag gegeven om lid te worden van deze formule. Zo kunnen wij ons onder andere regelmatig laten bijscholen zodat wij ook nieuwe auto’s kunnen repareren.” 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding