De volgende bedrijven hebben zich aangesloten bij deze universele garageformule van de PSA Groupe: Cats – Witmarsum, Henri & Herman – Bilthoven, Van Voorden – Almere, DAB – Drogeham, Kooiman – Oud Beijerland, Hans Huijbers – Bemmel, Deinum – Franeker, Haaima – Wirdum, Bastians – Steenbergen en Bergen op Zoom, De Vos – Enspijk.

Het aantal vestigingen bedraagt nu vijfenvijftig en de verwachting is dat de groei zich de komende maanden zal doorzetten. “We streven naar een landelijk dekkend netwerk eind dit jaar. Steeds meer bedrijven zien namelijk de voordelen van onze unieke formule”, aldus Harm Nieboer, manager Eurorepar Car Service. Op dit moment zijn er ruim 3500 vestigingen van de formule in Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding