Eurol Service Point nieuwe garageformule

Smeermiddelenfabrikant Eurol komt met een nieuwe garageformule: Eurol Service Point. “De keuze voor het juiste smeermiddel wordt bij moderne motoren steeds belangrijker,” laat marketing manager Dennis Marsman weten.

Door downsizing en andere technische ontwikkelingen vragen moderne automotoren zeer specifieke motoroliën. Zo ontwikkelde Eurol voor de Toyota Camry Hybrid een zeer dunne 0W-16 olie die bijdraagt aan het verlagen van de interne wrijvingsweerstand in de motor.

Moderne technologieën

Eurol Service Point is dan ook vooral ontwikkeld om ervoor te zorgen dat autobedrijven de kennis hebben om auto’s met deze moderne technologieën te kunnen onderhouden. Het bieden van technische scholing via de ‘Eurol Academy’ en het delen van de technische expertise is bij Eurol Service Point gecombineerd met commerciële ondersteuning.

Ook aanvullende diensten als een leenauto en het doorverwijzen van klanten op de website naar een Eurol Service Point in de regio behoren tot de dienstverlening.

Eurol Service Point nieuwe garageformule - Automobielmanagement.nl

Eurol Service Point nieuwe garageformule

Smeermiddelenfabrikant Eurol komt met een nieuwe garageformule: Eurol Service Point. “De keuze voor het juiste smeermiddel wordt bij moderne motoren steeds belangrijker,” laat marketing manager Dennis Marsman weten.

Door downsizing en andere technische ontwikkelingen vragen moderne automotoren zeer specifieke motoroliën. Zo ontwikkelde Eurol voor de Toyota Camry Hybrid een zeer dunne 0W-16 olie die bijdraagt aan het verlagen van de interne wrijvingsweerstand in de motor.

Moderne technologieën

Eurol Service Point is dan ook vooral ontwikkeld om ervoor te zorgen dat autobedrijven de kennis hebben om auto’s met deze moderne technologieën te kunnen onderhouden. Het bieden van technische scholing via de ‘Eurol Academy’ en het delen van de technische expertise is bij Eurol Service Point gecombineerd met commerciële ondersteuning.

Ook aanvullende diensten als een leenauto en het doorverwijzen van klanten op de website naar een Eurol Service Point in de regio behoren tot de dienstverlening.