Sinds begin dit jaar probeert de Zwitserse fabrikant van motorscooters Qooder (spreek uit: Koeder) voet aan de grond te krijgen in Nederland. Er werd een importeur gevonden in Tilburg en er kwam een deal met Bosch Car Service dat als dealernetwerk gaat fungeren. Inmiddels zijn er 12 dealers aangesloten.

Groei

Freek Sanders van Well, directeur Qooder Nederland: “We groeien goed. We kiezen ervoor ons te richten op de automobilist die een motorscooter aantrekkelijk vindt. In plaats van een tweede auto te kopen of te leasen vanwege spitsverkeer of wantrouwen voor OV en autodelen. Want Qooder mag je met je autorijbewijs rijden, Met onze focus op de automobilist is Bosch Car Service de juiste partner.”

Michiel Frijters, Concept Manager Bosch Car Service Nederland: “We bieden onze leden meerwaarde voor hun verkoop en ze hebben er een eyecatcher bij in de showroom. De eersten zijn razend enthousiast. Qooder past in onze mobiliteitsvisie.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding