Edwin van Beek: “Eurorepar is als aftersalesformule een waardevolle aanvulling op onze dienstverlening. Enerzijds zochten we een goed alternatief voor onze Citroën rijdende klanten met modellen van de oudere bouwjaren en daarnaast zijn we vanaf nu prima in staat om ook alle andere merken in ons werkgebied te voorzien van onderhoud en reparatie.”

Groei

De andere vestigingen die recent bij Eurorepar werden aangesloten zijn Visser in Nijkerk, Autopalace in Apeldoorn, Kampen en Raalte, Mulders in Tiel, Mestrom in Groesbeek, Hekkert in Sittard, De Bliek in Oostburg en Van Beek Oudenbosch.Volgens Harm Nieboer gaat de groei door. “De ambitie voor volgend jaar is om verder te groeien met zo’n 30 vestigingen, maar het is niet een doel op zich. Belangrijker is het om bedrijven te vinden die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan en daarnaast bereid zijn om te investeren in de toekomst.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding