Vakgarage blijft verder doorgroeien in 2021

Vakgarage is het nieuwe jaar direct goed begonnen. Met ingang van 1 januari 2021 zijn er namelijk negen nieuwe Vakgarages gestart. In de komende maanden volgen er nog meer, laat de onafhankelijke garageformule weten.

Per 2021 hebben Vakgarage Auto Biermans (Berg en Terblijt), Vakgarage Dirks (Schagen), Vakgarage Family Cars (Amsterdam), Vakgarage Gielen (Heythuysen), Vakgarage Jelles Carcenter (Katwijk), Vakgarage Spreeuwenberg (Deurne), Vakgarage Struijk (Oosterhout), Vakgarage Wals (Haarlem) en Vakgarage Wassink (Poeldijk) zich aangesloten.

Weinig last van crisis

Hoewel automobilisten minder zijn gaan rijden, heeft Vakgarage geen last van de coronacrisis wat betreft de aftersales, liet Vishal Durgaram, voorzitter van de Stichting Vakgarage, eerder weten aan Automobiel Management. “Dat heeft te maken met de klantenmix, een paar jaar geleden zijn we gaan inzetten op de zakelijke markt. In dat segment zijn we de afgelopen drie jaar flink gegroeid, waardoor de afname als gevolg van het teruggelopen particuliere segment werd gecompenseerd.” Ook het aantal vestigingen groeide afgelopen jaar.

Extra diensten

Durgaram ziet dat leasemaatschappijen steeds vaker voor universele bedrijven kiezen. “We hebben 150 Vakgarage Professional-vestigingen die zich hebben gecommitteerd aan onze afspraken met leasemaatschappijen”, aldus Durgaram. “Denk aan een haal- en brengservice, een wachtruimte met wifi en goede koffie. Maar ook aan diagnoseapparatuur waarmee ook de nieuwste modellen geserviced kunnen worden.”

Lees ook:

Reageren
500 tekens over
Vakgarage blijft verder doorgroeien in 2021 - Automobielmanagement.nl

Vakgarage blijft verder doorgroeien in 2021

Vakgarage is het nieuwe jaar direct goed begonnen. Met ingang van 1 januari 2021 zijn er namelijk negen nieuwe Vakgarages gestart. In de komende maanden volgen er nog meer, laat de onafhankelijke garageformule weten.

Per 2021 hebben Vakgarage Auto Biermans (Berg en Terblijt), Vakgarage Dirks (Schagen), Vakgarage Family Cars (Amsterdam), Vakgarage Gielen (Heythuysen), Vakgarage Jelles Carcenter (Katwijk), Vakgarage Spreeuwenberg (Deurne), Vakgarage Struijk (Oosterhout), Vakgarage Wals (Haarlem) en Vakgarage Wassink (Poeldijk) zich aangesloten.

Weinig last van crisis

Hoewel automobilisten minder zijn gaan rijden, heeft Vakgarage geen last van de coronacrisis wat betreft de aftersales, liet Vishal Durgaram, voorzitter van de Stichting Vakgarage, eerder weten aan Automobiel Management. “Dat heeft te maken met de klantenmix, een paar jaar geleden zijn we gaan inzetten op de zakelijke markt. In dat segment zijn we de afgelopen drie jaar flink gegroeid, waardoor de afname als gevolg van het teruggelopen particuliere segment werd gecompenseerd.” Ook het aantal vestigingen groeide afgelopen jaar.

Extra diensten

Durgaram ziet dat leasemaatschappijen steeds vaker voor universele bedrijven kiezen. “We hebben 150 Vakgarage Professional-vestigingen die zich hebben gecommitteerd aan onze afspraken met leasemaatschappijen”, aldus Durgaram. “Denk aan een haal- en brengservice, een wachtruimte met wifi en goede koffie. Maar ook aan diagnoseapparatuur waarmee ook de nieuwste modellen geserviced kunnen worden.”

Lees ook:

Reageren
500 tekens over