CarProf passeert de grens van 100 leden

Auto Hommel in Etten-Leur is het honderdste autobedrijf dat zich bij CarProf aansluit. De werkplaatsformule wordt de komende tijd uitgebreid met 12 nieuwe deelnemers. Het past bij de groei die het concept doormaakt: vanaf de start in 2014 zijn er elk jaar gemiddeld 10 tot 15 nieuwe deelnemers bijgekomen. Sinds 2020 is dit gestegen naar het tweevoudige.

De focus van CarProf, onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux, is op het verhogen van rendement, het aantrekken van nieuwe klanten maar ook grip houden op de bestaande klanten met diverse campagnes, concepten en tools. Formule Manager Harold van Gestel: “Wij gaan heel selectief te werk bij de aanstelling van onze nieuwe leden. Een autobedrijf moet zeer kwalitatief en kundig zijn, maar daarnaast ook passen binnen onze familie. Wij zijn een eenheid.”

Mijlpaal

Met het toetreden van Auto Hommel in Etten-Leur is de mijlpaal van 100 vestigingen in Nederland bereikt. Eigenaar Patrick Hommel: “Wij waren op zoek naar een sterke business partner voor nu maar ook voor de toekomst. Iemand die met ons meedenkt met alles wat op ons als autobedrijf gaat afkomen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de elektrische en hybride voertuigen, pechhulp, TECH360, het kunnen bedienen van de zakelijk markt, een online leadgenarator, complete marketingondersteuning en 24 maanden garantie op reparaties en arbeidsloon; allemaal inbegrepen. Wij willen zekerheid en dat is voor ons de reden om te kiezen voor CarProf.”

CarProf passeert de grens van 100 leden - Automobielmanagement.nl

CarProf passeert de grens van 100 leden

Auto Hommel in Etten-Leur is het honderdste autobedrijf dat zich bij CarProf aansluit. De werkplaatsformule wordt de komende tijd uitgebreid met 12 nieuwe deelnemers. Het past bij de groei die het concept doormaakt: vanaf de start in 2014 zijn er elk jaar gemiddeld 10 tot 15 nieuwe deelnemers bijgekomen. Sinds 2020 is dit gestegen naar het tweevoudige.

De focus van CarProf, onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux, is op het verhogen van rendement, het aantrekken van nieuwe klanten maar ook grip houden op de bestaande klanten met diverse campagnes, concepten en tools. Formule Manager Harold van Gestel: “Wij gaan heel selectief te werk bij de aanstelling van onze nieuwe leden. Een autobedrijf moet zeer kwalitatief en kundig zijn, maar daarnaast ook passen binnen onze familie. Wij zijn een eenheid.”

Mijlpaal

Met het toetreden van Auto Hommel in Etten-Leur is de mijlpaal van 100 vestigingen in Nederland bereikt. Eigenaar Patrick Hommel: “Wij waren op zoek naar een sterke business partner voor nu maar ook voor de toekomst. Iemand die met ons meedenkt met alles wat op ons als autobedrijf gaat afkomen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de elektrische en hybride voertuigen, pechhulp, TECH360, het kunnen bedienen van de zakelijk markt, een online leadgenarator, complete marketingondersteuning en 24 maanden garantie op reparaties en arbeidsloon; allemaal inbegrepen. Wij willen zekerheid en dat is voor ons de reden om te kiezen voor CarProf.”