James Autoservice opent drie nieuwe vestigingen

Weijers Auto in Ridderkerk, Auto Schippers in Rijssen en Autobedrijf Maathuis in Hengelo hebben zich aangesloten bij de werkplaatsformule van James Autoservice. In de laatste maanden van 2021 heeft James deze drie nieuwe vestigingen geopend.

De drie autobedrijven gaan door als James Autoservice Weijers, James Autoservice Schippers en James Autoservice Maathuis. “Wij zijn blij met deze nieuwe vestigingen en de mensen die er werken, zij vormen een mooie toevoeging aan ons groeiende netwerk”, zegt directeur Marien Kreuger.

“Op dit moment zijn wij ook druk met de laatste onderhandelingen met nog meer ondernemers die met hun bedrijf graag deel uit willen maken van onze formule,” voegt hij daar nog aan toe.

Lees ook:
James Autoservice: op naar 100 vestigingen

James Autoservice opent drie nieuwe vestigingen - Automobielmanagement.nl

James Autoservice opent drie nieuwe vestigingen

Weijers Auto in Ridderkerk, Auto Schippers in Rijssen en Autobedrijf Maathuis in Hengelo hebben zich aangesloten bij de werkplaatsformule van James Autoservice. In de laatste maanden van 2021 heeft James deze drie nieuwe vestigingen geopend.

De drie autobedrijven gaan door als James Autoservice Weijers, James Autoservice Schippers en James Autoservice Maathuis. “Wij zijn blij met deze nieuwe vestigingen en de mensen die er werken, zij vormen een mooie toevoeging aan ons groeiende netwerk”, zegt directeur Marien Kreuger.

“Op dit moment zijn wij ook druk met de laatste onderhandelingen met nog meer ondernemers die met hun bedrijf graag deel uit willen maken van onze formule,” voegt hij daar nog aan toe.

Lees ook:
James Autoservice: op naar 100 vestigingen