Profile is drie vestigingen rijker

Garageformule Profile is met ingang van september drie vestigingen rijker, dat meldt de organisatie. Het gaat om Peterman in Enschede, Van de Bunte in Harderwijk en Autoparcours in Stadskanaal. In totaal groeit de formule naar 210 vestigingen in de Benelux.

In totaal groeit de formule naar 210 vestigingen in de BeneluxFoto: Profile (2022)

Peterman richt zich op de personenwagenmarkt. Dat werd voorheen door Heuver gedaan, maar dat richt zich nu exclusief op truckbanden.

Profile is al een tijd bezig om haar netwerk in Nederland stabiel te laten groeien. De afgelopen jaren opende de servicegarage meerdere vestigingen. Profile Directeur Dirk Lambrechts: “We willen doorgroeien naar 200 vestigingen in Nederland en 150 vestigingen in België en Luxemburg. Bij al onze vestigingen staat kwaliteit en service voorop en de bereidheid om te investeren in de toekomst. Ons totale aanbod voorziet in een one-stop-shop in onderhoud, reparaties en banden.”

Lees ook:

Robert Sinke nieuwe commercieel directeur Profile  

Profile is drie vestigingen rijker - Automobielmanagement.nl

Profile is drie vestigingen rijker

Garageformule Profile is met ingang van september drie vestigingen rijker, dat meldt de organisatie. Het gaat om Peterman in Enschede, Van de Bunte in Harderwijk en Autoparcours in Stadskanaal. In totaal groeit de formule naar 210 vestigingen in de Benelux.

In totaal groeit de formule naar 210 vestigingen in de BeneluxFoto: Profile (2022)

Peterman richt zich op de personenwagenmarkt. Dat werd voorheen door Heuver gedaan, maar dat richt zich nu exclusief op truckbanden.

Profile is al een tijd bezig om haar netwerk in Nederland stabiel te laten groeien. De afgelopen jaren opende de servicegarage meerdere vestigingen. Profile Directeur Dirk Lambrechts: “We willen doorgroeien naar 200 vestigingen in Nederland en 150 vestigingen in België en Luxemburg. Bij al onze vestigingen staat kwaliteit en service voorop en de bereidheid om te investeren in de toekomst. Ons totale aanbod voorziet in een one-stop-shop in onderhoud, reparaties en banden.”

Lees ook:

Robert Sinke nieuwe commercieel directeur Profile