Lees het juni-nummer van Automobiel Management

De hedendaagse wereld van de remarketing is hectisch, om maar niet te zeggen: oververhit. Alleen massale import kan het schaarse Nederlandse aanbod nog compenseren. De prijzen stijgen en tegelijkertijd is de markt zo transparant dat de strijd om de koper haast gelijk is aan de strijd om de beste data. Deze uitdaging staat niet alleen centraal in het nieuwste nummer van Automobiel Management. Nog geen abonnee? Neem nu een gratis proefabonnement.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel uzelf met AM.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de automotive branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Reageren
500 tekens over
Lees het juni-nummer van Automobiel Management - Automobielmanagement.nl

Lees het juni-nummer van Automobiel Management

De hedendaagse wereld van de remarketing is hectisch, om maar niet te zeggen: oververhit. Alleen massale import kan het schaarse Nederlandse aanbod nog compenseren. De prijzen stijgen en tegelijkertijd is de markt zo transparant dat de strijd om de koper haast gelijk is aan de strijd om de beste data. Deze uitdaging staat niet alleen centraal in het nieuwste nummer van Automobiel Management. Nog geen abonnee? Neem nu een gratis proefabonnement.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel uzelf met AM.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de automotive branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Reageren
500 tekens over