Peters is voor zichzelf begonnen met het bedrijf PPP, wat staat voor Peters Pers Producties. "Het is een tekstbureau, ik ga journalistieke producties leveren voor verschillende opdrachtgevers. Die hoeven niet perse uit de autobranche te komen. Ik ben opgeleid als universeel journalist dus ik verwacht ook wel over andere dingen te kunnen schrijven." Peters verklaart geen problemen met RAI te hebben gehad. Hij zou puur zijn hart volgen. "Ik miste het schrijven enorm. En in de functie van press & pr manager kwam ik er gewoon niet helemaal uit. En veel politiek gedoe rondom het management is niet mijn ding." Zijn vertrek ging vrij plotseling vanwege het restant aan snipperdagen. "Je hebt tegenwoordig maar een maand opzegtermijn en ik had nog veel dagen tegoed. Ik sta nog tot 1 oktober op de loonlijst maar ik was bijna meteen weg."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding