Renault verkoopt miljoen Logans

De Logan heeft aan de verwachtingen voldaan, roept Renault trots bij de aankondiging dat er nu een miljoen exemplaren van het goedkope model verkocht zijn.

De Logan, een product van Renault’s Roemeense dochter Dacia, is inmiddels in vier varianten leverbaar: de gewone Logan, Logan MCV, Logan Van en Logan Pick-Up. Vanaf 20 juni komt in Europa ook de Sandero op de markt, ‘een ruime en hedendaagse’ hatchback die volgens Renault weer een nieuwe impuls aan het succes van haar goedkope merk kan geven. Logans zijn inmiddels in 59 landen van de wereld te koop.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Renault verkoopt miljoen Logans - Automobielmanagement.nl

Renault verkoopt miljoen Logans

De Logan heeft aan de verwachtingen voldaan, roept Renault trots bij de aankondiging dat er nu een miljoen exemplaren van het goedkope model verkocht zijn.

De Logan, een product van Renault’s Roemeense dochter Dacia, is inmiddels in vier varianten leverbaar: de gewone Logan, Logan MCV, Logan Van en Logan Pick-Up. Vanaf 20 juni komt in Europa ook de Sandero op de markt, ‘een ruime en hedendaagse’ hatchback die volgens Renault weer een nieuwe impuls aan het succes van haar goedkope merk kan geven. Logans zijn inmiddels in 59 landen van de wereld te koop.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding