De kleinste Toyota komt standaard met een uitgebreide uitrusting met onder meer negen airbags, ESP en tractie control, ABS, EBD en brake assist. In de prijs is eveneens metallic lak begrepen. De iQ is na de Prius en de Aygo het derde model van Toyota dat in aanmerking komt voor veertien procent bijtelling.
De prijzen van de nieuwe Avensis die op 18 december in de showrooms arriveert, beginnen bij 23.940 euro voor de 1.6 VVT-I Comfort Sedan. De meerprijs voor de 7 Step Multidrive is tweeduizend euro. De Avensis dieselmodellen starten met de 2.0 D-4D F Sedan Comfort bij 28.570 euro. De meerprijs voor de nieuwe zestraps automatische transmissie voor de 2.2 D-CAT 150 pk is ruim drieduizend euro. De meerprijs voor de Wagon is duizend euro en voor het navigatiesysteem 750 euro.

Zie ook: Toyota draait prognose terug

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding