Hoe dichter het nieuwe jaar nadert, des te scherper de auto’s geprijsd worden – én de kans dat de wagen gekocht wordt door een ander.

De occasions op de SEAT-site, die van Volkswagen, Skoda en Audi zijn vooraf gecontroleerd en worden geleverd met twaalf maanden garantie, ongeacht het aantal kilometers. Ook is voorzien in aanvullende voorwaarden, zoals vervangend vervoer, gratis duizendkilometercontrole, veertien dagen omruilgarantie en 24-uurs pechservice.

Eén occasion wordt op 31 december verkocht met 99 procent korting. Stapsgewijs onthullen de sites zaken als kilometerstand, carrosserievorm, brandstofsoort, kleur en merk. Het model ten slotte wordt prijsgegeven op 31 december.  

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding