Dat blijkt uit de respons op de online poll van Automobiel Management. De stelling luidde: Met een sloopregeling schiet de Nederlandse autobranche niets op. Iets meer dan de helft van de stemmers (53 procent) gaf aan het daarmee eens te zijn. Maar een grote minderheid (44 procent) was het juist oneens met de stelling. De resterende drie procent gaf aan ‘geen mening’ te hebben.

In totaal brachten 591 mensen hun stem uit. De komende maanden zal blijken hoe de regeling uitpakt voor de branche. Milieuminister Cramer stelt bezitters van een oude personenauto 750 of 1000 euro in het vooruitzicht als zij hun voertuig laten slopen en inruilen voor een nieuwe(re). Voor oude bestelauto’s geldt een premie van 1000 of 1750 euro.

Inmiddels bevat www.automobielmanagement.nl een nieuwe poll. Die is gewijd aan de AutovakRAI. De beurs begint komende maandag en duurt tot en met donderdag 23 april. AM is benieuwd hoe het staat met de animo om een kijkje te gaan nemen in Amsterdam. Gaat u wel, gaat u niet of bent u er nog niet uit? Surf en stem!

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding