Beherman: dit jaar nog zeker duizend stuks Saab

Tussen de duizend en twaalfhonderd Saabs denkt de nieuwe Nederlandse importeur dit jaar nog op de markt te zetten. Volgend jaar moeten dat achttienhonderd stuks zijn om in de nabije toekomst jaarlijks op zo’n tweeënhalfduizend eenheden uit te komen.

Importeur Beherman vertrouwt bij monde van algemeen directeur Nederland Kees van de Berg op de trouwe klantenschaar die uitkijkt naar de komende ‘volbloed’ Saabs. "We hebben de nieuwe 9-5 sedan klaarstaan en dat is een plaatje. Zweeds, groen en competitief met de A6 en BMW 5-Serie." Beherman zit in Utrecht met dertien medewerkers van waar ondermeer de 26 Saab-dealers en negen Erkend Reparateurs in Nederland ondersteund worden. "Het is met name de zakelijke markt waar we onze vleugels weer moeten uitslaan. Daar lag, voordat we de moeilijke periode indoken, ongeveer tachtig procent van onze omzet.  Met onze BioPower, de komst van Hybrids, nieuwe modellen en een echte Saab-look hebben we alle vertrouwen in de toekomst."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Beherman: dit jaar nog zeker duizend stuks Saab - Automobielmanagement.nl

Beherman: dit jaar nog zeker duizend stuks Saab

Tussen de duizend en twaalfhonderd Saabs denkt de nieuwe Nederlandse importeur dit jaar nog op de markt te zetten. Volgend jaar moeten dat achttienhonderd stuks zijn om in de nabije toekomst jaarlijks op zo’n tweeënhalfduizend eenheden uit te komen.

Importeur Beherman vertrouwt bij monde van algemeen directeur Nederland Kees van de Berg op de trouwe klantenschaar die uitkijkt naar de komende ‘volbloed’ Saabs. "We hebben de nieuwe 9-5 sedan klaarstaan en dat is een plaatje. Zweeds, groen en competitief met de A6 en BMW 5-Serie." Beherman zit in Utrecht met dertien medewerkers van waar ondermeer de 26 Saab-dealers en negen Erkend Reparateurs in Nederland ondersteund worden. "Het is met name de zakelijke markt waar we onze vleugels weer moeten uitslaan. Daar lag, voordat we de moeilijke periode indoken, ongeveer tachtig procent van onze omzet.  Met onze BioPower, de komst van Hybrids, nieuwe modellen en een echte Saab-look hebben we alle vertrouwen in de toekomst."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding