Wanneer de verkoopcijfers in Hong Kong en Taiwan erbij worden opgeteld, wordt China één van de topvijf internationale markten voor Ferrari. Het jaar 2010 is historisch voor Ferrari in China, niet alleen dankzij het verkooprecord, maar ook omdat de 999e klant op 14 januari in Sjanghai in het volle licht van de schijnwerpers zal staan tijdens een speciale ceremonie. Het getal heeft in China een grote waarde omdat het cijfer 9 synoniem staat voor geluk en een lang leven.

De structuur van het Ferrari-netwerk is verstevigd en nieuwe partners zijn geselecteerd waardoor het aantal officiële dealers steeg naar tien. In de komende maanden zullen in een aantal steden weer nieuwe dealers de deuren openen.  

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding