Samenwerking JATO en VWE

Internationaal leverancier van voertuiginformatie JATO en VWE zijn een samenwerkingsverband aangegaan. VWE zorgt voortaan voor de verrijking en distributie van Nederlandse voertuiginformatie voor JATO.

De kentekenkoppeling wordt vooral ingezet voor het ondersteunen van de lease- en finance doelgroep van JATO. De totale database van JATO omvat alle denkbare actuele automotive productinformatie direct afkomstig van fabrikanten en sales organisaties.

"Correcte en actuele voertuiginformatie is de basis van heel veel vervolgstappen in bijvoorbeeld remarketing, verzekering of leasing. VWE heeft bewezen al jaren een betrouwbare en stabiele speler in de markt te zijn. Wij zijn dan ook erg blij dat we tot deze samenwerking zijn gekomen", zegt Olivier Peijs, Country Manager Nederland. Op zijn beurt noemt VWE-directeur Michel Corveleijn de samenwerking met JATO "voor ons een belangrijke stempel op de kwaliteit van onze dienstverlening. Als een internationale organisatie in deze orde van grootte voor je kiest, is dat een compliment."

JATO Dynamics is wereldwijd leverancier op het gebied van voertuiggegevens en prijzen. Meer dan 550 mensen in 45 landen werkt zij dagelijks aan de verzorging van autogegevens voor de automotive branche. VWE is een zakelijke dienstverlener voor de autobranche. Dankzij het RDW-providerschap levert VWE voertuiginformatie, voertuigdocumenten en RDW-diensten aan diverse organisaties variërend van autobedrijven tot importeurs en lease- en verzekeringsmaatschappijen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Samenwerking JATO en VWE - Automobielmanagement.nl

Samenwerking JATO en VWE

Internationaal leverancier van voertuiginformatie JATO en VWE zijn een samenwerkingsverband aangegaan. VWE zorgt voortaan voor de verrijking en distributie van Nederlandse voertuiginformatie voor JATO.

De kentekenkoppeling wordt vooral ingezet voor het ondersteunen van de lease- en finance doelgroep van JATO. De totale database van JATO omvat alle denkbare actuele automotive productinformatie direct afkomstig van fabrikanten en sales organisaties.

"Correcte en actuele voertuiginformatie is de basis van heel veel vervolgstappen in bijvoorbeeld remarketing, verzekering of leasing. VWE heeft bewezen al jaren een betrouwbare en stabiele speler in de markt te zijn. Wij zijn dan ook erg blij dat we tot deze samenwerking zijn gekomen", zegt Olivier Peijs, Country Manager Nederland. Op zijn beurt noemt VWE-directeur Michel Corveleijn de samenwerking met JATO "voor ons een belangrijke stempel op de kwaliteit van onze dienstverlening. Als een internationale organisatie in deze orde van grootte voor je kiest, is dat een compliment."

JATO Dynamics is wereldwijd leverancier op het gebied van voertuiggegevens en prijzen. Meer dan 550 mensen in 45 landen werkt zij dagelijks aan de verzorging van autogegevens voor de automotive branche. VWE is een zakelijke dienstverlener voor de autobranche. Dankzij het RDW-providerschap levert VWE voertuiginformatie, voertuigdocumenten en RDW-diensten aan diverse organisaties variërend van autobedrijven tot importeurs en lease- en verzekeringsmaatschappijen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding