Dat blijkt uit het vandaag gepubliceerde Nationaal Zakenauto Onderzoek 2011, waarvan de belangrijkste resultaten werden bekendgemaakt op het event Driving Business. Andere conclusies zijn onder andere dat de groep leaserijders die hun auto buiten de fiscale bijtelling willen houden groeit; dat enkele nu populaire automerken veel klanten dreigen te verliezen, dat kilometerregistratie alleen acceptabel wordt gevonden als daardoor de bijtelling vermindert en dat de bereidheid om ‘groener’ te gaan rijden toeneemt.

Het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2011 is een initiatief van het vakblad Automobiel Management en het RDC | Centraal Bureau Mobiliteit Statistiek, met medewerking van Vereniging Auto Van De Zaak (VAVDZ). Het geeft een interessant beeld van de actuele stand van zaken rond de zakenauto, de zakenautoberijder en de werkgever die de zakenauto ter beschikking stelt. Aan het onderzoek namen ruim 1.300 berijders en 165 fleetmanagers deel, aanzienlijk meer dan in de twee vorige edities van het onderzoek. Met de resultaten kan beleid worden gemaakt en optimaal worden ingespeeld op trends en verwachtingen.

Download HIER het rapport.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding