Fleetselect passeert tienduizendste auto

FleetSelect Online Autoveilingen meldt dit jaar meer dan tienduizend auto’s te hebben verkocht. Hiermee heeft het veilingbedrijf in Zeewolde zijn record van vorig jaar (6800 auto’s) fors verbeterd, zegt FleetSelect-oprichter Edwin van der Hout.

De verkoopaantallen bij FleetSelect Online Autoveilingen blijven van jaar tot jaar stijgen. "De online autoveiling is nu volop geaccepteerd," zegt Van der Hout.  "Het is een van de belangrijkste manieren om gebruikte auto’s te kopen of te verkopen. Zeker jongere in- en verkopers zijn volledig vertrouwd met het online concept. Voor inbrengers en kopers is iedere transactie een kwestie van één muisklik. De groep potentiële kijkers is vele malen groter dan op een fysieke autoveiling mogelijk is. En vaak is het aanbod interessanter voor kopers."

Volgend jaar denkt Van der Hout zeker zo’n twaalfduizend auto’s te verkopen. "Dat moet haalbaar zijn. Daarnaast zullen we in 2012 nog een mijlpaal passeren: de honderdduizendste  auto sinds de start van FleetSelect Online Autoveilingen. Dus wat ons betreft blijft de lijn stijgend."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Fleetselect passeert tienduizendste auto - Automobielmanagement.nl

Fleetselect passeert tienduizendste auto

FleetSelect Online Autoveilingen meldt dit jaar meer dan tienduizend auto’s te hebben verkocht. Hiermee heeft het veilingbedrijf in Zeewolde zijn record van vorig jaar (6800 auto’s) fors verbeterd, zegt FleetSelect-oprichter Edwin van der Hout.

De verkoopaantallen bij FleetSelect Online Autoveilingen blijven van jaar tot jaar stijgen. "De online autoveiling is nu volop geaccepteerd," zegt Van der Hout.  "Het is een van de belangrijkste manieren om gebruikte auto’s te kopen of te verkopen. Zeker jongere in- en verkopers zijn volledig vertrouwd met het online concept. Voor inbrengers en kopers is iedere transactie een kwestie van één muisklik. De groep potentiële kijkers is vele malen groter dan op een fysieke autoveiling mogelijk is. En vaak is het aanbod interessanter voor kopers."

Volgend jaar denkt Van der Hout zeker zo’n twaalfduizend auto’s te verkopen. "Dat moet haalbaar zijn. Daarnaast zullen we in 2012 nog een mijlpaal passeren: de honderdduizendste  auto sinds de start van FleetSelect Online Autoveilingen. Dus wat ons betreft blijft de lijn stijgend."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding