Thomas Edens directeur Business Development VWE Groep

Bij VWE Groep begint Thomas Edens vanaf 15 november als directeur Business Development, een nieuwe functie bij het bedrijf.

Edens (34) wordt er verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe concepten. Eerder bekleedde hij diverse andere functies binnen de autobranche, waarvan de laatste vijf jaar bij Rabobank Nederland (Sectormanager Automotive) en bij Athlon Car Lease (Manager Marketing en Communicatie).

Thomas Edens directeur Business Development VWE Groep - Automobielmanagement.nl

Thomas Edens directeur Business Development VWE Groep

Bij VWE Groep begint Thomas Edens vanaf 15 november als directeur Business Development, een nieuwe functie bij het bedrijf.

Edens (34) wordt er verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe concepten. Eerder bekleedde hij diverse andere functies binnen de autobranche, waarvan de laatste vijf jaar bij Rabobank Nederland (Sectormanager Automotive) en bij Athlon Car Lease (Manager Marketing en Communicatie).