Nationaal Occasion Onderzoek in de maak

Op 4 december zal Michel Corveleijn van VWE de belangrijkste resultaten bekendmaken uit het eerste Nationaal Occasion Onderzoek (NZO).

Het NOO 2012 is het eerste onderzoek naar de wereld van de occasion dat is gebaseerd op de uitgebreide database die VWE in Heerhugowaard heeft opgebouwd en ter beschikking heeft. Net als het Nationaal Zakenauto Onderzoek zal het Nationaal Occasion Onderzoek en jaarlijks terugkerend fenomeen zijn zodat trends waargenomen kunnen worden en voorspellingen kunnen worden gedaan. Directeur Corveleijn van VWE zal op het Driving Business Aftermarket Event op 4 december een toelichting geven op de belangrijkste conclusies. Het event heeft dit keer de occasion in zijn meest brede zin als thema. Mensen die het event willen bijwonen kunnen zich nog inschrijven. Er zijn nog enkele plekken vrij.

NOO is een samenwerking tussen VWE in Heerhugowaard en AM in Deventer.

 

   

Nationaal Occasion Onderzoek in de maak - Automobielmanagement.nl

Nationaal Occasion Onderzoek in de maak

Op 4 december zal Michel Corveleijn van VWE de belangrijkste resultaten bekendmaken uit het eerste Nationaal Occasion Onderzoek (NZO).

Het NOO 2012 is het eerste onderzoek naar de wereld van de occasion dat is gebaseerd op de uitgebreide database die VWE in Heerhugowaard heeft opgebouwd en ter beschikking heeft. Net als het Nationaal Zakenauto Onderzoek zal het Nationaal Occasion Onderzoek en jaarlijks terugkerend fenomeen zijn zodat trends waargenomen kunnen worden en voorspellingen kunnen worden gedaan. Directeur Corveleijn van VWE zal op het Driving Business Aftermarket Event op 4 december een toelichting geven op de belangrijkste conclusies. Het event heeft dit keer de occasion in zijn meest brede zin als thema. Mensen die het event willen bijwonen kunnen zich nog inschrijven. Er zijn nog enkele plekken vrij.

NOO is een samenwerking tussen VWE in Heerhugowaard en AM in Deventer.