Heel veel respons op Nationaal Zakenauto Onderzoek 2013

Aan het vierde Nationaal Zakenauto Onderzoek van RDC en AM is door een historisch grote groep berijders en bedrijven deelgenomen. Dat maakt de uitslagen die op 19 september op het AM Driving Business Event worden gepresenteerd statistisch des te betrouwbaarder.

De dataverzameling via de enquêtes voor berijders van zakenauto’s enerzijds en voor bedrijven anderzijds, is inmiddels afgesloten en de verwerking van de cijfers is nu in volle gang. Onderzoeker Eric Vousten zal op het AM Driving Business Event de belangrijkste bevindingen en conclusies van het onderzoek toelichten. Op dit event worden ook de nieuwe Zakenauto van het Jaar en Bestelauto van het Jaar bekendgemaakt.

Het NZO is voor de vierde keer gehouden, het betreft een samenwerking tussen RDC Centraal Bureau Mobiliteit Statistiek, de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen VNA en Automobiel Management (AM). De doelstelling is het uitvoeren van kwalitatief hoogstaand, betrouwbaar en actueel onderzoek op het gebied van de zakenauto. Bovendien wil het NZO onderbouwde en relevante conclusies met toegevoegde waarde presenteren aan de autobranche.

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Heel veel respons op Nationaal Zakenauto Onderzoek 2013 - Automobielmanagement.nl

Heel veel respons op Nationaal Zakenauto Onderzoek 2013

Aan het vierde Nationaal Zakenauto Onderzoek van RDC en AM is door een historisch grote groep berijders en bedrijven deelgenomen. Dat maakt de uitslagen die op 19 september op het AM Driving Business Event worden gepresenteerd statistisch des te betrouwbaarder.

De dataverzameling via de enquêtes voor berijders van zakenauto’s enerzijds en voor bedrijven anderzijds, is inmiddels afgesloten en de verwerking van de cijfers is nu in volle gang. Onderzoeker Eric Vousten zal op het AM Driving Business Event de belangrijkste bevindingen en conclusies van het onderzoek toelichten. Op dit event worden ook de nieuwe Zakenauto van het Jaar en Bestelauto van het Jaar bekendgemaakt.

Het NZO is voor de vierde keer gehouden, het betreft een samenwerking tussen RDC Centraal Bureau Mobiliteit Statistiek, de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen VNA en Automobiel Management (AM). De doelstelling is het uitvoeren van kwalitatief hoogstaand, betrouwbaar en actueel onderzoek op het gebied van de zakenauto. Bovendien wil het NZO onderbouwde en relevante conclusies met toegevoegde waarde presenteren aan de autobranche.

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding