Nationaal Zakenauto Onderzoek 2013 downloaden

Het gisteren door onderzoeker Eric Vousten gepresenteerde Nationaal Zakenauto Onderzoek 2013 staat online op deze website.

De zeer uitgebreide vragenlijst van het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2013 is door bijna vijfduizend berijders van een zakenauto ingevuld. Ook nam er een grote groep van verantwoordelijken bij de werkgevers aan het onderdeel deel. Donderdag 19 september toonde onderzoeker Eric Vousten in kort bestek de belangrijkste bevindingen uit het onderzoek aan de gasten van het Driving Business Event. Het onderzoek is een samenwerking tussen Automobiel Management, RDC en VNA.

U kunt het onderzoek downloaden, zowel in beknopte vorm als in uitgebreide vorm, dus inclusief alle bijlagen.  

    

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nationaal Zakenauto Onderzoek 2013 downloaden - Automobielmanagement.nl

Nationaal Zakenauto Onderzoek 2013 downloaden

Het gisteren door onderzoeker Eric Vousten gepresenteerde Nationaal Zakenauto Onderzoek 2013 staat online op deze website.

De zeer uitgebreide vragenlijst van het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2013 is door bijna vijfduizend berijders van een zakenauto ingevuld. Ook nam er een grote groep van verantwoordelijken bij de werkgevers aan het onderdeel deel. Donderdag 19 september toonde onderzoeker Eric Vousten in kort bestek de belangrijkste bevindingen uit het onderzoek aan de gasten van het Driving Business Event. Het onderzoek is een samenwerking tussen Automobiel Management, RDC en VNA.

U kunt het onderzoek downloaden, zowel in beknopte vorm als in uitgebreide vorm, dus inclusief alle bijlagen.  

    

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding