Daarmee komt dit jaar op een totaal van 210 na tien maanden. Hieronder de bedrijven van de afgelopen weken, gebaseerd op het Faillissementsregister.

Week 40: Red Willow Racing BV – Westervoort; Buitenweg Electric BV – Velsen-Noord; Geerlings Mulder Katwijk BV – Katwijk; Geerlings Mulder Rijnsburg BV – Rijnsburg; Highly Motivated Recruitment BV – Almere.

Week 41: Itterbe Holding BV – Velsen-Noord; Ebretti Europe BV – Velsen-Noord; Handelsonderneming Mdb BV – Vlijmen; Erha Automotive, Campers & Yachting BV – Katwijk N-Br; Road Repair BV – Zelhem; Auto Petit Maastricht BV – Ulestraten.

Week 42: Hama Truck & Trailer Rental BV – Geesbrug; Bms Autobekleding BV – Haarlem; Vds Import – Boxtel; Autospuiterij Bouman BV – Schiedam; Autobandenbedrijf G de Leeuw BV – Barneveld; Autobedrijf Max – Axel; Dirk Kramer BV – Nieuwegein; Autobedrijf Van Bunningen – Horssen.

Week 43: Geerlings Bedrijfswageninrichting – Oss; Geerlings Bedrijfswageninrichting – Nistelrode;

Garagebedrijf Van Schaik – Andelst.

Week 44: Appels Car & Truck Center – Waalwijk; Profile Tyrecenter Appels – Waalwijk; Autobedrijf Koenders Breedenbroek BV – Breedenbroek; Monster Auto BV – Dordrecht; Monster Occasions – Dordrecht; Cars & Joy Dordrecht – Dordrecht; Batterij Aandrijf Techniek BV – Nijkerk; Autovide BV – Nieuwe-Tonge; Hendrix Car Cleaning – Venlo; Gle BV – Dieren; Cpg Havermans – Tilburg.