33 faillissementen in oktober 2013

De maand oktober 2013 is voor 33 bedrijven in de Nederlandse automotive branche geëindigd in een faillissement.

Daarmee komt dit jaar op een totaal van 210 na tien maanden. Hieronder de bedrijven van de afgelopen weken, gebaseerd op het Faillissementsregister.

Week 40: Red Willow Racing BV – Westervoort; Buitenweg Electric BV – Velsen-Noord; Geerlings Mulder Katwijk BV – Katwijk; Geerlings Mulder Rijnsburg BV – Rijnsburg; Highly Motivated Recruitment BV – Almere.

Week 41: Itterbe Holding BV – Velsen-Noord; Ebretti Europe BV – Velsen-Noord; Handelsonderneming Mdb BV – Vlijmen; Erha Automotive, Campers & Yachting BV – Katwijk N-Br; Road Repair BV – Zelhem; Auto Petit Maastricht BV – Ulestraten.

Week 42: Hama Truck & Trailer Rental BV – Geesbrug; Bms Autobekleding BV – Haarlem; Vds Import – Boxtel; Autospuiterij Bouman BV – Schiedam; Autobandenbedrijf G de Leeuw BV – Barneveld; Autobedrijf Max – Axel; Dirk Kramer BV – Nieuwegein; Autobedrijf Van Bunningen – Horssen.

Week 43: Geerlings Bedrijfswageninrichting – Oss; Geerlings Bedrijfswageninrichting – Nistelrode;

Garagebedrijf Van Schaik – Andelst.

Week 44: Appels Car & Truck Center – Waalwijk; Profile Tyrecenter Appels – Waalwijk; Autobedrijf Koenders Breedenbroek BV – Breedenbroek; Monster Auto BV – Dordrecht; Monster Occasions – Dordrecht; Cars & Joy Dordrecht – Dordrecht; Batterij Aandrijf Techniek BV – Nijkerk; Autovide BV – Nieuwe-Tonge; Hendrix Car Cleaning – Venlo; Gle BV – Dieren; Cpg Havermans – Tilburg.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

33 faillissementen in oktober 2013 - Automobielmanagement.nl

33 faillissementen in oktober 2013

De maand oktober 2013 is voor 33 bedrijven in de Nederlandse automotive branche geëindigd in een faillissement.

Daarmee komt dit jaar op een totaal van 210 na tien maanden. Hieronder de bedrijven van de afgelopen weken, gebaseerd op het Faillissementsregister.

Week 40: Red Willow Racing BV – Westervoort; Buitenweg Electric BV – Velsen-Noord; Geerlings Mulder Katwijk BV – Katwijk; Geerlings Mulder Rijnsburg BV – Rijnsburg; Highly Motivated Recruitment BV – Almere.

Week 41: Itterbe Holding BV – Velsen-Noord; Ebretti Europe BV – Velsen-Noord; Handelsonderneming Mdb BV – Vlijmen; Erha Automotive, Campers & Yachting BV – Katwijk N-Br; Road Repair BV – Zelhem; Auto Petit Maastricht BV – Ulestraten.

Week 42: Hama Truck & Trailer Rental BV – Geesbrug; Bms Autobekleding BV – Haarlem; Vds Import – Boxtel; Autospuiterij Bouman BV – Schiedam; Autobandenbedrijf G de Leeuw BV – Barneveld; Autobedrijf Max – Axel; Dirk Kramer BV – Nieuwegein; Autobedrijf Van Bunningen – Horssen.

Week 43: Geerlings Bedrijfswageninrichting – Oss; Geerlings Bedrijfswageninrichting – Nistelrode;

Garagebedrijf Van Schaik – Andelst.

Week 44: Appels Car & Truck Center – Waalwijk; Profile Tyrecenter Appels – Waalwijk; Autobedrijf Koenders Breedenbroek BV – Breedenbroek; Monster Auto BV – Dordrecht; Monster Occasions – Dordrecht; Cars & Joy Dordrecht – Dordrecht; Batterij Aandrijf Techniek BV – Nijkerk; Autovide BV – Nieuwe-Tonge; Hendrix Car Cleaning – Venlo; Gle BV – Dieren; Cpg Havermans – Tilburg.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding