Lexus naar nieuw afzetrecord

Lexus maakt zich op voor een nieuw mondiaal afzetrecord. Het oude record (518.300 stuks) stamt uit 2007 oftewel van voor de financiële crisis, maar nu dient er zich dus een nieuw hoogtepunt aan.

Lexus verwachten dat de verkoopteller dit jaar boven de 520.000 eenheden zal eindigen. Het niveau van 2007 is inmiddels al bijna bereikt. Het nieuwe record is te danken aan de toenemende vraag in de VS en de introductie van nieuwe modellen, waaronder verse edities van de IS en GS. De RC (een coupéversie van de IS) en de NX (een compacte cross-over) die deze week tijdens de Tokio Motorshow worden gepresenteerd moeten volgend jaar een extra boost geven aan de afzet.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Lexus naar nieuw afzetrecord - Automobielmanagement.nl

Lexus naar nieuw afzetrecord

Lexus maakt zich op voor een nieuw mondiaal afzetrecord. Het oude record (518.300 stuks) stamt uit 2007 oftewel van voor de financiële crisis, maar nu dient er zich dus een nieuw hoogtepunt aan.

Lexus verwachten dat de verkoopteller dit jaar boven de 520.000 eenheden zal eindigen. Het niveau van 2007 is inmiddels al bijna bereikt. Het nieuwe record is te danken aan de toenemende vraag in de VS en de introductie van nieuwe modellen, waaronder verse edities van de IS en GS. De RC (een coupéversie van de IS) en de NX (een compacte cross-over) die deze week tijdens de Tokio Motorshow worden gepresenteerd moeten volgend jaar een extra boost geven aan de afzet.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding