Dealernieuws Q1: verkoop stijgt met 22 procent

Het aantal verkopen bij autodealers is het afgelopen kwartaal gestegen van 98 duizend naar 120 duizend stuks, een toename van 22 procent. En ook de leasebranche zit in de lift: Q1 scoorde 34.667 nieuwe leaseauto’s, een plus van 53 procent ten opzichte van 22.702 stuks in Q1 2016.

autodealers

Dit en meer blijkt uit cijfers van kennisbureau Aumacon dat kwartaalberichten heeft gepubliceerd betreffende vier hoofdsectoren binnen de automotivebranche: autodealers, universeel autobedrijven, autoschadebedrijven en leasebedrijven.

De rapporten zijn hier online te bekijken:

autodealers

leasebedrijven

schadebedrijven

universele autobedrijven

Dealernieuws Q1: verkoop stijgt met 22 procent - Automobielmanagement.nl

Dealernieuws Q1: verkoop stijgt met 22 procent

Het aantal verkopen bij autodealers is het afgelopen kwartaal gestegen van 98 duizend naar 120 duizend stuks, een toename van 22 procent. En ook de leasebranche zit in de lift: Q1 scoorde 34.667 nieuwe leaseauto’s, een plus van 53 procent ten opzichte van 22.702 stuks in Q1 2016.

autodealers

Dit en meer blijkt uit cijfers van kennisbureau Aumacon dat kwartaalberichten heeft gepubliceerd betreffende vier hoofdsectoren binnen de automotivebranche: autodealers, universeel autobedrijven, autoschadebedrijven en leasebedrijven.

De rapporten zijn hier online te bekijken:

autodealers

leasebedrijven

schadebedrijven

universele autobedrijven