Infiniti blijft verder groeien

Infiniti heeft in september in de hele wereld 21.523 auto’s verkocht, dat is acht procent meer dan een jaar eerder en de beste september-maand in de geschiedenis van het luxe merk van Nissan. Over de eerste drie kwartalen staat de stand daarmee op 182.884 auto’s, een toename met 11 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

De Verenigde Staten vormen de grootste markt voor Infiniti want daar werden tussen januari en september 113.714 voertuigen afgezet, een toename met 18 procent. In China gingen er 33.804 Infiniti’s de showroom uit, 16 procent meer dan een jaar eerder. In Europa komt het merk op 14.083 voertuigen waarbij het niet vermeld wat het cijfer van een jaar geleden was. In heel Zuid-Amerika komt de Nissan-dochter niet verder dan 687 auto’s wat dan wel vier procent meer is dan in de eerste negen maanden van 2016. Vrijdag werd overigens bekend dat de directeur van Infiniti Nederland, Stefan Erkelens, daar is vertrokken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Infiniti blijft verder groeien - Automobielmanagement.nl

Infiniti blijft verder groeien

Infiniti heeft in september in de hele wereld 21.523 auto’s verkocht, dat is acht procent meer dan een jaar eerder en de beste september-maand in de geschiedenis van het luxe merk van Nissan. Over de eerste drie kwartalen staat de stand daarmee op 182.884 auto’s, een toename met 11 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

De Verenigde Staten vormen de grootste markt voor Infiniti want daar werden tussen januari en september 113.714 voertuigen afgezet, een toename met 18 procent. In China gingen er 33.804 Infiniti’s de showroom uit, 16 procent meer dan een jaar eerder. In Europa komt het merk op 14.083 voertuigen waarbij het niet vermeld wat het cijfer van een jaar geleden was. In heel Zuid-Amerika komt de Nissan-dochter niet verder dan 687 auto’s wat dan wel vier procent meer is dan in de eerste negen maanden van 2016. Vrijdag werd overigens bekend dat de directeur van Infiniti Nederland, Stefan Erkelens, daar is vertrokken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding