Weer recordjaar voor sportwagenfabrikant Caterham

De Britse fabrikant van exclusieve sportwagens Caterham heeft tot nu toe dit jaar al ruim 600 bestellingen geboekt voor de Caterham Seven. Dat is evenveel als in het recordjaar 2016.

De Seven bouwt voort op de gelijknamige auto die Lotus al in de jaren vijftig op de markt bracht. Caterham, dat dit jaar viert dat de eerste Seven 60 jaar geleden op de Earls Court Motor Show in Londen werd gepresenteerd, zet die traditie met die super-Britse sportwagen met veel verve voort.

Legendarisch 

En met succes, want de legendarische auto weet steeds meer enthousiastelingen aan zich te binden. "Om 60 te worden en nog altijd zo’n verkoopsucces te zijn is een enorme prestatie voor de Seven. Dat is bovenal te danken aan de legendarische Colin Chapman en zijn technische kennis die nog altijd het hart uitmaakt van elke Seven die we vandaag de dag bouwen," zegt CEO Graham Macdonald.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Weer recordjaar voor sportwagenfabrikant Caterham - Automobielmanagement.nl

Weer recordjaar voor sportwagenfabrikant Caterham

De Britse fabrikant van exclusieve sportwagens Caterham heeft tot nu toe dit jaar al ruim 600 bestellingen geboekt voor de Caterham Seven. Dat is evenveel als in het recordjaar 2016.

De Seven bouwt voort op de gelijknamige auto die Lotus al in de jaren vijftig op de markt bracht. Caterham, dat dit jaar viert dat de eerste Seven 60 jaar geleden op de Earls Court Motor Show in Londen werd gepresenteerd, zet die traditie met die super-Britse sportwagen met veel verve voort.

Legendarisch 

En met succes, want de legendarische auto weet steeds meer enthousiastelingen aan zich te binden. "Om 60 te worden en nog altijd zo’n verkoopsucces te zijn is een enorme prestatie voor de Seven. Dat is bovenal te danken aan de legendarische Colin Chapman en zijn technische kennis die nog altijd het hart uitmaakt van elke Seven die we vandaag de dag bouwen," zegt CEO Graham Macdonald.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding