In het derde kwartaal verkocht Tesla 55.840 van die Model 3’s. Die auto was daarmee het op twee na best verkochte model op de Amerikaanse markt. Ondanks het feit dat de Amerikaanse fabrikant momenteel maar drie modellen in de aanbieding heeft, verkocht Tesla toch meer auto’s dan bijvoorbeeld Mercedes-Benz met haar hele gamma.

Nummer twee op de lijst van USA Today is de Toyota Highlander die in snel tempo één van de meest succesvolle SUV’s in dat snel groeiende segment is geworden. Van die Highlander werden er in oktober bijna 21.000 verkocht, dat is een kleine 18 procent meer dan een jaar eerder. Toyota neemt ook de derde plaats in met de Tacoma, een pick-up die zelden of nooit in Europa verschijnt maar in de VS een succesnummer blijkt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding