De Corolla is een niet al te populair model in Europa maar staat in de Verenigde Staten al jaren in de lijst van toppers. Op de tweede plaats komt een écht Amerikaanse auto, de F-serie van Ford waarvan er 1,08 miljoen exemplaren werden verkocht. Die beide modellen zijn de enige die de grens van één miljoen wisten te overschrijden. Toyota neemt vervolgens weer de derde plaats in met de RAV4 met 837.624 verkochte auto’s. De ook in Europa niet veel meer rondrijdende Honda Civic haalt met 823.169 auto’s de vierde plaats, gevolgd door de Volkswagen Tiguan als eerste Europeaan op de lijst met 791.275 auto’s. Volkswagen neemt ook de zesde en de achtste plaats in met respectievelijk de Golf en de Polo. Daartussen staat de Honda C-RV terwijl de Top Tien wordt gecompleteerd met de Toyota Camry en de Chevrolet Silverado.