Financial Lease Partner: ‘Samen meer auto’s verkopen’

brand story

“Samen meer auto’s verkopen is een wisselwerking”, vertelt Iseikh Nasibdar – manager bij Financial Lease Partner – overtuigend. “Wij helpen bij de verkoop van de auto’s middels Financial Lease, maar de verkoop van de auto staat op nummer 1.”

“Wanneer het gaat om de goedkeuring van een Financial Leaseovereenkomst, is snelheid een vereiste. Wij helpen de autoverkoper om zo snel mogelijk duidelijk te krijgen of hij de deal vandaag nog kan closen. Als hij ons belt en de benodigde gegevens doorgeeft, kunnen wij direct aan de slag met een aanvraag. Dat kan zelfs al, terwijl de klant op dat moment nog de proefrit aan het maken is. Hoe eerder de betrokkenen weten of het financieel mogelijk is, des te sneller kunnen we de koop rondmaken.”

Ontzorgen

“Alle autoverkopers weten dat het draait om klantenaandacht. Die mag niet verslappen dus wij ontzorgen de autoverkoper met alle administratieve rompslomp.” Financial Lease Partner is actief sinds 2018 als Automotive label van FinancialLease.nl: het grootste platform op het gebied van zakelijk leasen, dat onlangs haar tienjarig jubileum vierde. Financial Lease Partner werkt samen met de kleinere universele autobedrijven, maar ook met diverse top 10 dealerholdings. “Een vast contactpersoon aanbieden is niet onderscheidend, maar een contactpersoon die dezelfde taal spreekt wèl. Onze kracht is dat we vaak zelf uit de autoverkoop voortkomen. Eenvoudig houden, snel en degelijk met elkaar doorwerken en vooral de relatie in stand houden.” Het Automotive label investeert in duurzame samenwerkingen door zelf op voorhand kosteloos leads aan te leveren. “Daarom zijn we ervan overtuigd dat we écht samen meer auto’s verkopen.”

Dit artikel verscheen eerder in het thema Mobiliteit & Fleetmanagement van AM maart 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg

Financial Lease Partner: ‘Samen meer auto’s verkopen’ - Automobielmanagement.nl

Financial Lease Partner: ‘Samen meer auto’s verkopen’

brand story

“Samen meer auto’s verkopen is een wisselwerking”, vertelt Iseikh Nasibdar – manager bij Financial Lease Partner – overtuigend. “Wij helpen bij de verkoop van de auto’s middels Financial Lease, maar de verkoop van de auto staat op nummer 1.”

“Wanneer het gaat om de goedkeuring van een Financial Leaseovereenkomst, is snelheid een vereiste. Wij helpen de autoverkoper om zo snel mogelijk duidelijk te krijgen of hij de deal vandaag nog kan closen. Als hij ons belt en de benodigde gegevens doorgeeft, kunnen wij direct aan de slag met een aanvraag. Dat kan zelfs al, terwijl de klant op dat moment nog de proefrit aan het maken is. Hoe eerder de betrokkenen weten of het financieel mogelijk is, des te sneller kunnen we de koop rondmaken.”

Ontzorgen

“Alle autoverkopers weten dat het draait om klantenaandacht. Die mag niet verslappen dus wij ontzorgen de autoverkoper met alle administratieve rompslomp.” Financial Lease Partner is actief sinds 2018 als Automotive label van FinancialLease.nl: het grootste platform op het gebied van zakelijk leasen, dat onlangs haar tienjarig jubileum vierde. Financial Lease Partner werkt samen met de kleinere universele autobedrijven, maar ook met diverse top 10 dealerholdings. “Een vast contactpersoon aanbieden is niet onderscheidend, maar een contactpersoon die dezelfde taal spreekt wèl. Onze kracht is dat we vaak zelf uit de autoverkoop voortkomen. Eenvoudig houden, snel en degelijk met elkaar doorwerken en vooral de relatie in stand houden.” Het Automotive label investeert in duurzame samenwerkingen door zelf op voorhand kosteloos leads aan te leveren. “Daarom zijn we ervan overtuigd dat we écht samen meer auto’s verkopen.”

Dit artikel verscheen eerder in het thema Mobiliteit & Fleetmanagement van AM maart 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg