Koopman Logistics: fleetmanagement à la carte

brand story

Voor ieder facet van fleetmanagement kunt u terecht bij Koopman Logistics. Wilt u een poolauto van A naar B? Voor 12:00 uur ’s middags aanmelden betekent dat één van de Koopman-hikers nog dezelfde dag de auto ophaalt en naar de plaats van bestemming rijdt.

Koopman is al jarenlang marktleider in de autobranche en dankt deze positie aan klantgericht werken, het minimaliseren van doorlooptijden en continue procesverbeteringen. “Wij zijn snel en flexibel in een markt die constant in beweging is”, vertelt Mark van der Lingen, sales director automotive van Koopman.

Hele proces

Vindt er een berijderswissel plaats? “Onze chauffeurs verzorgen een digitaal innamerapport met foto’s, dat real-time online inzichtelijk is.” Koopman regelt het hele proces van verkoopklaar maken van de auto, van onderhoud, APK, smartrepair tot fotografie. “Een mooi voorbeeld is een white label website voor poolauto’s. Werknemers kunnen in deze online showroom hun auto reserveren.”

Opslag en poolbeheer

Geen nieuwe berijder? Dan is ook opslag geen probleem. Het klantenportfolio van Koopman bestaat uit fleetowners, leasemaatschappijen, dealerorganisaties en autoverhuurmaatschappijen. Ondersteuning nodig bij poolbeheer? Koopman is gecertificeerd door vrijwel alle grote leasemaatschappijen en exact op de hoogte van verschillende systemen en werkwijzen. “Zo nemen we onze klanten veel administratieve belasting uit handen.”

Dit artikel verscheen in het thema Mobiliteit & Fleetmanagement van AM maart 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg

Koopman Logistics: fleetmanagement à la carte - Automobielmanagement.nl

Koopman Logistics: fleetmanagement à la carte

brand story

Voor ieder facet van fleetmanagement kunt u terecht bij Koopman Logistics. Wilt u een poolauto van A naar B? Voor 12:00 uur ’s middags aanmelden betekent dat één van de Koopman-hikers nog dezelfde dag de auto ophaalt en naar de plaats van bestemming rijdt.

Koopman is al jarenlang marktleider in de autobranche en dankt deze positie aan klantgericht werken, het minimaliseren van doorlooptijden en continue procesverbeteringen. “Wij zijn snel en flexibel in een markt die constant in beweging is”, vertelt Mark van der Lingen, sales director automotive van Koopman.

Hele proces

Vindt er een berijderswissel plaats? “Onze chauffeurs verzorgen een digitaal innamerapport met foto’s, dat real-time online inzichtelijk is.” Koopman regelt het hele proces van verkoopklaar maken van de auto, van onderhoud, APK, smartrepair tot fotografie. “Een mooi voorbeeld is een white label website voor poolauto’s. Werknemers kunnen in deze online showroom hun auto reserveren.”

Opslag en poolbeheer

Geen nieuwe berijder? Dan is ook opslag geen probleem. Het klantenportfolio van Koopman bestaat uit fleetowners, leasemaatschappijen, dealerorganisaties en autoverhuurmaatschappijen. Ondersteuning nodig bij poolbeheer? Koopman is gecertificeerd door vrijwel alle grote leasemaatschappijen en exact op de hoogte van verschillende systemen en werkwijzen. “Zo nemen we onze klanten veel administratieve belasting uit handen.”

Dit artikel verscheen in het thema Mobiliteit & Fleetmanagement van AM maart 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg