Louwman en Aon leveren e-bike voor zorgmedewerkers

Aon en Louwman gaan een samenwerking aan met elkaar. De bedrijven bundelen hun krachten om mobiliteitsoplossingen op de markt te brengen. Een voorbeeld van de samenwerking is de Zorgfiets, een speciaal ontworpen e-bike voor zorgmedewerkers.

De Zorgfiets, die Louwman en Aon gezamenlijk aanbieden, is volledig afgestemd op de wensen van zorgmedewerkers. Dankzij de ingebruikname van de eerste Zorgfiets van Nederland – door thuiszorgorganisatie Vierstroom Zorg Thuis – werd de reistijd voor medewerkers flink verkort, kregen meer cliënten zorg en werd ook de CO2-uitstoot flink verminderd.

Zij boekten 11% tijdswinst op 1 miljoen klantbezoeken per jaar. Dit komt neer op een netto besparing van 9.000 reisuren op jaarbasis. De Zorgfiets bespaart aanzienlijk op reistijd, reiskosten en verhoogt de efficiëntie van de inzet van de medewerkers. Daarnaast werkt de Zorgfiets preventief op ziekteverzuim.

Duurzamere mobiliteit

“In een periode van belangrijke en snelle wijzigingen in mobiliteit zijn we trots dat we samen met een sterke kennispartner als Aon goede adviezen kunnen geven aan instellingen, bedrijven en overheden op het gebied van hun mobiliteitsbeleid en hier passende oplossingen en producten voor aanbieden. Samen realiseren we een duurzame mobiliteit voor alle klanten van Louwman en Aon”, aldus John Heller, CEO van Louwman Group.

“De Zorgfiets is een goed voorbeeld van onze innovaties op het gebied van duurzame inzetbaarheid. In Louwman Group vinden we een partner waarmee we verder kunnen bouwen aan toekomstbestendige mobiliteitsoplossingen én bijdragen aan de vitaliteit van medewerkers, aldus Marc van Nuland, Country Manager Aon Nederland.”

Voor de toekomst hebben Louwman en Aon het gezamenlijke doel meer innovatieve mobiliteitsproducten en -diensten voor de zorg te ontwikkelen. Waarbij gebruik wordt gemaakt van dataverzameling en datagedreven coaching van medewerkers.

Louwman en Aon leveren e-bike voor zorgmedewerkers - Automobielmanagement.nl

Louwman en Aon leveren e-bike voor zorgmedewerkers

Aon en Louwman gaan een samenwerking aan met elkaar. De bedrijven bundelen hun krachten om mobiliteitsoplossingen op de markt te brengen. Een voorbeeld van de samenwerking is de Zorgfiets, een speciaal ontworpen e-bike voor zorgmedewerkers.

De Zorgfiets, die Louwman en Aon gezamenlijk aanbieden, is volledig afgestemd op de wensen van zorgmedewerkers. Dankzij de ingebruikname van de eerste Zorgfiets van Nederland – door thuiszorgorganisatie Vierstroom Zorg Thuis – werd de reistijd voor medewerkers flink verkort, kregen meer cliënten zorg en werd ook de CO2-uitstoot flink verminderd.

Zij boekten 11% tijdswinst op 1 miljoen klantbezoeken per jaar. Dit komt neer op een netto besparing van 9.000 reisuren op jaarbasis. De Zorgfiets bespaart aanzienlijk op reistijd, reiskosten en verhoogt de efficiëntie van de inzet van de medewerkers. Daarnaast werkt de Zorgfiets preventief op ziekteverzuim.

Duurzamere mobiliteit

“In een periode van belangrijke en snelle wijzigingen in mobiliteit zijn we trots dat we samen met een sterke kennispartner als Aon goede adviezen kunnen geven aan instellingen, bedrijven en overheden op het gebied van hun mobiliteitsbeleid en hier passende oplossingen en producten voor aanbieden. Samen realiseren we een duurzame mobiliteit voor alle klanten van Louwman en Aon”, aldus John Heller, CEO van Louwman Group.

“De Zorgfiets is een goed voorbeeld van onze innovaties op het gebied van duurzame inzetbaarheid. In Louwman Group vinden we een partner waarmee we verder kunnen bouwen aan toekomstbestendige mobiliteitsoplossingen én bijdragen aan de vitaliteit van medewerkers, aldus Marc van Nuland, Country Manager Aon Nederland.”

Voor de toekomst hebben Louwman en Aon het gezamenlijke doel meer innovatieve mobiliteitsproducten en -diensten voor de zorg te ontwikkelen. Waarbij gebruik wordt gemaakt van dataverzameling en datagedreven coaching van medewerkers.