MoveYou neemt deelvervoerder GoAbout over

Mobiliteitsplatform MoveYou heeft deelvervoerder GoAbout overgenomen. “We hebben in GoAbout een partij gevonden die goed aansluit op de visie en activiteiten van MoveYou.” Aldus Hidde van der Maas van MoveYou. Tot het einde van dit jaar zal de overdracht verder afgerond worden.

Met de overname van GoAbout breidt MoveYou haar dienstverlening, die momenteel bestaat uit API’s voor tanken, parkeren en laden, uit met een deelfiets-, en deelauto-infrastructuur.

De overname verstevigt de positie van MoveYou als MaaS-aanbieder en geeft klanten van GoAbout meer mogelijkheden bij hun uitbreiding van mobiliteitsdiensten. “Meer mobiliteitsdiensten en meer opties om meer gebruikers te verleiden”, zegt Van der Maas. “We maken het makkelijk om snel en comfortabel over te stappen van de auto naar het openbaar vervoer en op de fiets, of omgekeerd.”

Lees ook:
NZMO: zakelijke reiziger krijgt steeds meer keuzevrijheid

MoveYou neemt deelvervoerder GoAbout over - Automobielmanagement.nl

MoveYou neemt deelvervoerder GoAbout over

Mobiliteitsplatform MoveYou heeft deelvervoerder GoAbout overgenomen. “We hebben in GoAbout een partij gevonden die goed aansluit op de visie en activiteiten van MoveYou.” Aldus Hidde van der Maas van MoveYou. Tot het einde van dit jaar zal de overdracht verder afgerond worden.

Met de overname van GoAbout breidt MoveYou haar dienstverlening, die momenteel bestaat uit API’s voor tanken, parkeren en laden, uit met een deelfiets-, en deelauto-infrastructuur.

De overname verstevigt de positie van MoveYou als MaaS-aanbieder en geeft klanten van GoAbout meer mogelijkheden bij hun uitbreiding van mobiliteitsdiensten. “Meer mobiliteitsdiensten en meer opties om meer gebruikers te verleiden”, zegt Van der Maas. “We maken het makkelijk om snel en comfortabel over te stappen van de auto naar het openbaar vervoer en op de fiets, of omgekeerd.”

Lees ook:
NZMO: zakelijke reiziger krijgt steeds meer keuzevrijheid