LeasePlan brengt deelplatform Tripp naar Rotterdam

LeasePlan Tripp, een deelmobiliteitsplatform in wooncomplexen, breidt uit naar Rotterdam. In het recent voltooide The Terraced Tower aan de Maas kunnen 340 huishoudens een elektrische auto, een benzineauto en drie e-bikes van LeasePlan delen.

Met Tripp, dat begin 2021 werd gelanceerd in Amsterdam als proef, speelt de leasemaatschappij naar eigen zeggen in op het feit dat bewoners van grote steden in toenemende mate kiezen voor het gebruik van auto’s in plaats van voor autobezit. De bewoners krijgen vanuit hun eigen wooncomplex direct toegang tot de verschillende vervoersmiddelen in de ondergrondse garage. Er zijn geen abonnementskosten en zij betalen alleen voor het daadwerkelijke gebruik.

Emissievrij

Sander Pleij, Managing Director van LeasePlan Nederland. “Op deze manier werken we toe naar ons doel om in 2030 uitsluitend emissievrije mobiliteit aan te bieden.” Ook in Rotterdam is bewust gekozen voor de combinatie van een elektrische en een benzineauto, aldus Pleij. “We merken in Amsterdam dat nu ongeveer twee derde van de autoritten wordt gemaakt met de elektrische auto.”

Lees ook:
LeasePlan start proef met deelmobiliteit

LeasePlan brengt deelplatform Tripp naar Rotterdam - Automobielmanagement.nl

LeasePlan brengt deelplatform Tripp naar Rotterdam

LeasePlan Tripp, een deelmobiliteitsplatform in wooncomplexen, breidt uit naar Rotterdam. In het recent voltooide The Terraced Tower aan de Maas kunnen 340 huishoudens een elektrische auto, een benzineauto en drie e-bikes van LeasePlan delen.

Met Tripp, dat begin 2021 werd gelanceerd in Amsterdam als proef, speelt de leasemaatschappij naar eigen zeggen in op het feit dat bewoners van grote steden in toenemende mate kiezen voor het gebruik van auto’s in plaats van voor autobezit. De bewoners krijgen vanuit hun eigen wooncomplex direct toegang tot de verschillende vervoersmiddelen in de ondergrondse garage. Er zijn geen abonnementskosten en zij betalen alleen voor het daadwerkelijke gebruik.

Emissievrij

Sander Pleij, Managing Director van LeasePlan Nederland. “Op deze manier werken we toe naar ons doel om in 2030 uitsluitend emissievrije mobiliteit aan te bieden.” Ook in Rotterdam is bewust gekozen voor de combinatie van een elektrische en een benzineauto, aldus Pleij. “We merken in Amsterdam dat nu ongeveer twee derde van de autoritten wordt gemaakt met de elektrische auto.”

Lees ook:
LeasePlan start proef met deelmobiliteit