MyWheels gaat auto’s Lightyear aanbieden op deelplatform

In 2023 is de Lightyear One beschikbaar op het autodeelplatform van MyWheels. Daarnaast gaat het techbedrijf vanaf 2025 5.000 Lightyear Two auto’s leveren aan MyWheels.

Lightyear One is het eerste model van de Nederlandse autofabrikant en komt in beperkte oplage op de markt. De Lightyear One gaat eind zomer 2022 in productie, en wordt eind dit jaar geleverd aan de eerste klanten.

Trouwe leden

MyWheels zet een deelactie op voor trouwe leden om vanaf 2023 al in een Lightyear One te kunnen rijden. Lex Hoefsloot, medeoprichter en CEO van Lightyear. “Door Lightyears aan te bieden via een autodeeldienst als MyWheels, kunnen we onze missie sneller en efficiënter uitvoeren.

Voor de massa

Lightyear Two wordt het model voor de massa en komt vanaf 2024/2025 op de markt vanaf 30.000 euro. Karina Tiekstra, CEO van MyWheels: “MyWheels zet fors in op de elektrificatie en inmiddels is al meer dan 50 procent van de deelauto vloot elektrisch. Met de komst van Lightyear op het platform, laten we onze gebruikers de toekomst van mobiliteit ervaren.”

Lees ook:
Lightyear en LeasePlan tekenen contract voor 5.000 zonneauto’s

Reageren
500 tekens over
MyWheels gaat auto’s Lightyear aanbieden op deelplatform - Automobielmanagement.nl

MyWheels gaat auto’s Lightyear aanbieden op deelplatform

In 2023 is de Lightyear One beschikbaar op het autodeelplatform van MyWheels. Daarnaast gaat het techbedrijf vanaf 2025 5.000 Lightyear Two auto’s leveren aan MyWheels.

Lightyear One is het eerste model van de Nederlandse autofabrikant en komt in beperkte oplage op de markt. De Lightyear One gaat eind zomer 2022 in productie, en wordt eind dit jaar geleverd aan de eerste klanten.

Trouwe leden

MyWheels zet een deelactie op voor trouwe leden om vanaf 2023 al in een Lightyear One te kunnen rijden. Lex Hoefsloot, medeoprichter en CEO van Lightyear. “Door Lightyears aan te bieden via een autodeeldienst als MyWheels, kunnen we onze missie sneller en efficiënter uitvoeren.

Voor de massa

Lightyear Two wordt het model voor de massa en komt vanaf 2024/2025 op de markt vanaf 30.000 euro. Karina Tiekstra, CEO van MyWheels: “MyWheels zet fors in op de elektrificatie en inmiddels is al meer dan 50 procent van de deelauto vloot elektrisch. Met de komst van Lightyear op het platform, laten we onze gebruikers de toekomst van mobiliteit ervaren.”

Lees ook:
Lightyear en LeasePlan tekenen contract voor 5.000 zonneauto’s