Dat meldt website Autoschadeportaal. Boekhorst Automotive telt momenteel vijf ABS-vestigingen (Almere, Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Didam en Nieuwegein). De vestigingen in Didam en Nieuwegein zijn bovendien Premium Car Repair bedrijf en onder meer erkend door Volvo, Audi en Tesla. Martijn Boekhorst zal als algemeen directeur van Boekhorst Autoschade leiding geven aan de schadeactiviteiten en medewerkers van beide bedrijven. Bochane biedt vanuit haar backoffice ondersteuning aan de dienstverlening van Boekhorst Autoschade.

Backoffice

Martijn Boekhorst zegt de afgelopen jaren in Almere al een succesvolle samenwerking met Bochane te hebben opgebouwd: "Dit gaf aanleiding om onze samenwerking verder uit te breiden waarbij we onze backoffice samenvoegen zodat Boekhorst Autoschade zich meer op de schadeactiviteiten kan focussen. Bovendien voegen we met deze samenwerking Renault en Nissan expertise toe aan ons team."

Ook voor de verhuur- en shortleaseactiviteiten van Boekhorst Automotive en Bochane Groep is het doel om te groeien door samenwerking. Per 29 september 2017 stuurt Jeroen van Hasselt vanuit Bochane de gezamenlijke activiteiten binnen deze divisies aan.