Best Buy hanteert als slogan ‘uitgerekend het beste’: A-kwaliteit met OE-specificaties voor de meest competitieve prijs (altijd goedkoper dan een vergelijkbaar OE-onderdeel). Van Heck zegt ermee in te spelen op de groeiende prijstransparantie van onderhoud, reparatie en onderdelen dank zij internet en de zoekmachines voor auto-onderhoud. "De moderne klant weet wat er te koop is en wil waar voor zijn geld."

Het Best Buy-keurmerk is vanaf vandaag toegekend aan de productgroepen wiellagers, koppelingen en distributiekits. Deze onderdelen komen het meeste uit de bus bij de zoektocht van de consument naar scherpe offertes. Het assortiment bestaat met de start in deze productgroepen uit nagenoeg driehonderd artikelnummers. Uitbreiding van de artikelgroepen met Best Buy volgt.

De introductie van Best Buy betekent dat de traditionele fabrikantenprijslijst met geadviseerde bruto prijzen wordt losgelaten. Het concept vormt een eigen, dynamische prijsstrategie en is vanaf 2 oktober te vinden in mijngrossier.nl.