Tim Tozer is een ervaren manager met grote kennis van de automotive sector. Voordat hij tot president & ceo van Mitsubishi Motors Europa werd aangesteld, werkte Tozer onder andere als automotive director van Mondial Assistance UK en als Managing Director van Mazda in Groot-Brittannië en Chrysler in Frankrijk.

Volgens directeur/eigenaar Rolf Lauret van AutoBinck Holding is Tim Tozer de juiste man op de juiste plaats. "Wij zijn opgetogen dat deze ervaren man onze internationale expansie verder vorm zal geven. Hij is een manager met een grote kennis van de branche en een uitstekend gevoel voor nieuwe mogelijkheden." Ook Tozer zelf is enthousiast: "In deze snel veranderende wereld liggen er grote mogelijkheden voor expansie voor ondernemingen met slagkracht. Ik ben ervan overtuigd dat AutoBinck Holding over deze slagkracht beschikt. Het is een grote uitdaging om de potentie van AutoBinck te stroomlijnen en vorm te geven."
Tim Tozer geeft officieel vanaf 1 februari 2009 in zijn nieuwe functie leiding aan AutoBinck Holding, een bedrijf dat bij de toptwintig van automotive bedrijven in Europa behoort. De in Den Haag gevestigde firma, die vorig jaar het honderdjarig bestaan vierde, is een multinational in mobiliteit. Tozer is de opvolger van Henny van Dijk.