De term Goed nieuws is gerelateerd aan werkgevers die willen werken aan minder CO2-uitstoot en voor werknemers die niet in aanmerking komen voor leaseauto. Athlon Car Lease introduceert een nieuwe leasevorm waarmee werkgevers en werknemers gezamenlijk een bijdrage leveren aan een verkleining van de CO2-footprint en een lease-auto binnen handbereik komt.

Centraal in de campagne staan www.schoonenvoordeligleasen.nl , radiocommercials en online en print advertenties. Werknemers kunnen vanaf maandag 4 januari 2010 op www.schoonenvoordeligleasen.nl  door het invoeren van het kenteken van hun privé-auto, de huidige kilometerstand, het aantal kilometers dat men jaarlijks rijdt en de reiskostenvergoeding die zij per maand ontvangen, uitrekenen welk bedrag zij kwijt zijn voor een lease-auto van Athlon Green Car Solution. Werkgevers kunnen met de CO2-calculator de CO2-reductie uitrekenen.


Werknemers die nu zakelijke kilometers rijden met hun meer vervuilende privé-auto, kunnen met Athlon Green Car Solution een auto leasen voor € 150 per maand all-in. Een superzuinige leaseauto vervangt de privé-auto. De auto’s die Athlon Car Lease hiervoor aanbiedt zijn onder andere de Citroën C1, de Peugeot 107 en de Toyota Aygo. Deze modellen vallen onder de veertien procent bijtellingsregeling Werkgevers kunnen door deze leasevorm maatschappelijk verantwoord ondernemen. De voordelen van Athlon Green Car Solution zijn een schone lease-auto tegen lage kosten voor iedere werknemer, een verkleining van de CO2-footprint van de totale organisatie en een besparing op reiskosten en huurauto’s. Daarbij hebben werkgevers een tool in handen om aantrekkelijk te blijven voor hun werknemers.