Dat klopt. En dat gaat dus ook op voor Citroën4sale, het online platform op internet zonder sluitingstijden, dat samenwerkt met officiële Citroën-dealers. De auto’s worden met aantrekkelijke kortingen aangeboden en kunnen afgeleverd worden waar dan ook in Nederland.

Cadeaus zijn standaard bij elke auto. Het internetpakket bij de i-C5 Sedan met vijftienhonderd euro korting biedt keuze tussen een pooltafel, TomTom, kofferset, Senseo Latte Select of Nintendo Wii. Inruilen kan. Een proefrit aanvragen kan ook, via de Citroën-dealer. ‘Begrijp wel dat de auto waar u de proefrit in maakt, niet de auto is die u geleverd krijgt. Immers uw auto komt hagelnieuw uit de fabriek en is dus uniek’, verklaart Citroën4sale.

Alle gegevens bij een bestelling geeft de site door aan de officiële dealer. De dealer neemt binnen 24 uur contact op om de order verder af te handelen. Extra accessoires kunnen in overleg met de dealer worden geleverd en op de auto worden gemonteerd. De nieuwe auto wordt binnen Nederland gratis thuis afgeleverd! Uiteraard kan de koper de auto ook zelf ophalen bij de dealer.

 

Citroën4sale is een initiatief van Plan de Campagne. Citroën4sale verkoopt zelf geen auto’s.

 

Informatie: info@plan-de-campagne.nl

 

www.citroen4sale.nl