Top dossiers

NZO2015 

 Alles draait om inzicht!

Nu ook alle onderzoeksdata met NZO-Dashboard jaarlicentie!

 

 

Het Nationaal Zakenauto Onderzoek is dit jaar voor de zevende keer uitgevoerd. Ruim 3.600 berijders en meer dan 400 bedrijven leverden veel inzichten. Net als in voorgaande jaren zijn veel inzichten en conclusies gebundeld in de rapportage "Zakenauto in Nederland: data - analyses - prognoses". De analyses zijn uitgevoerd door VMS|Insight.

 

 nzo cover2015 

In het NZO staan onderzoeksresultaten over oa de 'tevredenheid over de zakenauto', 'de verwachting voor volgend jaar', 'gebruik plug-in hybride en laadgedrag', 'invloedsfactoren op de keuze voor een zakenauto', 'de volgende zakenauto', 'wagenpark' en 'loyalitiet en attractiviteit'. Tevens trends voor zakelijk gebruikte personenauto's ten aanzien van nieuwverkopen, wagenpark, merkposities en milieukenmerken op basis van Auto Connect Dashboard van RDC|Centraal Bureau Mobiliteit Informatie.

 

"Zakenauto in Nederland: data - analyses - prognoses" is hier gratis te downloaden

nzo dashboard 2015

 

Alle onderzoeksdata met NZO-Dashboard jaarlicentie

 

Niet alle wetenswaardigheden, prognoses en crossingen zijn opgenomen in het boekje. U zoekt specifieke gegevens voor de verdieping van een marketingstrategie, een (her)positioneringscampagne of voor het bijstellen van de salesopportunities? Neem dan een jaarlicentie op het NZO-dashboard!

 

Op het NZO-dashboard krijgt u op een self service-wijze toegang tot alle onderzoeksdata. Tot op onderzoeksvraagniveau kunt u zelf analyses maken en dwarsverbanden ontdekken. Gedefinieerde grafieken en onderzoeksresultaten kunnen met een druk op de knop worden gedeeld met collega's of in een presentatie geplaatst.

 

De kosten voor een jaarlicentie NZO-dashboard bedragen € 950 excl. BTW. Daarvoor krijgt u één jaar volledige toegang tot alle onderzoeksresultaten van zowel het berijders- als het bedrijvenonderzoek. Bovendien komen nieuwe onderzoeksresultaten mbt de attractiviteitsindex begin 2016 beschikbaar via het dashboard.

 

Klik hier voor de aanvraag van een jaarlicentie NZO-Dashboard

AM 2 maanden gratis proberen?

     Afbeelding abo
groen

Van onze Partners meer (0)...

Quote van de dag meer (1790)...

Marc Bienemann, directeur JLR Benelux in FD Persoonlijk

Marc Bienemann, directeur JLR Benelux in FD Persoonlijk

GRATIS proefnummer

Wilt u Automobiel Management nu éénmalig GRATIS proberen? Dat kan! Klik op onderstaande link en vraag nu een proefnummer aan.

 

PROEFNUMMER AANVRAGEN