Vanaf deze dag worden elke maandag om 14.00 per hamerveiling honderd à honderdvijftig auto’s aangeboden. Ze zijn afkomstig van DCT-leden en verkregen "via betrouwbare partners" – meldt de organisatie. Bieders dienen zich te registeren op www.dutchcartraders.eu.

Alle aangeboden auto’s zijn voorzien van het (bijgevoegde) DCT-OK keurmerk, wat inhoudt dat ze beschikken over een compleet en kloppend inspectierapport. Dit moet de koper  zekerheid bieden over de historie, kilometers, het schadeverleden en de actuele staat van de auto.

De DCT-veiling is kosteloos, er wordt direct zaken gedaan met de aanbieder. Geregistreerde gebruikers hebben inzicht in het DCT-inspectierapport.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding