Vriens Dekra-gecertificeerde Opel Occasions-dealer

Vriens Opel in Breda (onder leiding van directeur Huub Janssens) is Nederlands eerste Dekra-gecertificeerde Opel Occasions-dealer.

Sinds eind vorig jaar voeren Nederlandse Opel-dealers het eigen label voor eigenmerkoccasions. Het certificaat moet de consument de garantie bieden dat hij een goede gebruikte Opel koopt. Verder toont de Opel-dealer met het certificaat aan dat hij de bijbehorende processen op orde heeft. Ook voldoet hij met het keurmerk officieel aan de verwachtingen die occasionklanten hebben op basis van uitingen binnen het bedrijf en online.

De komende jaren worden meer dan 1.200 Opel-dealers in zestien Europese landen aan dezelfde ‘toets’ onderworpen. Om de kwaliteit te waarborgen, voert de onafhankelijke keuringsinstantie vanaf nu jaarlijks de certificering uit. Een Opel Occasion wordt geleverd met twaalf maanden mobiliteitsgarantie en minimaal één jaar APK. Bovendien is de kilometerstand gegarandeerd en is de auto in de werkplaats onderworpen aan een inspectie op honderd kwaliteitspunten.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vriens Dekra-gecertificeerde Opel Occasions-dealer - Automobielmanagement.nl

Vriens Dekra-gecertificeerde Opel Occasions-dealer

Vriens Opel in Breda (onder leiding van directeur Huub Janssens) is Nederlands eerste Dekra-gecertificeerde Opel Occasions-dealer.

Sinds eind vorig jaar voeren Nederlandse Opel-dealers het eigen label voor eigenmerkoccasions. Het certificaat moet de consument de garantie bieden dat hij een goede gebruikte Opel koopt. Verder toont de Opel-dealer met het certificaat aan dat hij de bijbehorende processen op orde heeft. Ook voldoet hij met het keurmerk officieel aan de verwachtingen die occasionklanten hebben op basis van uitingen binnen het bedrijf en online.

De komende jaren worden meer dan 1.200 Opel-dealers in zestien Europese landen aan dezelfde ‘toets’ onderworpen. Om de kwaliteit te waarborgen, voert de onafhankelijke keuringsinstantie vanaf nu jaarlijks de certificering uit. Een Opel Occasion wordt geleverd met twaalf maanden mobiliteitsgarantie en minimaal één jaar APK. Bovendien is de kilometerstand gegarandeerd en is de auto in de werkplaats onderworpen aan een inspectie op honderd kwaliteitspunten.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding