Autotaxatie Partners start vanuit Autotaxatie.net

Nils van der Veen maakt een ‘doorstart’ met de applicaties van het voormalige Autotaxatie.net onder de naam Autotaxatie Partners.

Het bedrijf wordt gerund door directeur Nils van der Veen, met steun van een nieuwe investeerder, die aldus Van der Veen ‘niet uit de autobranche komt’.

Autotaxatie Partners hanteert een ‘lean and mean’ werkwijze met vier medewerkers, allen afkomstig van AutoTaxatie.net. Naast Van der Veen zijn dit Floris Valk, Michiel van Beek en Edwin Arnoldus. "Met een scherpe propositie willen wij op korte termijn een positie gaan veroveren op de Nederlandse dealermarkt. De dienstverlening is gebaseerd op de bekende tools, maar uitgebreider qua functionaliteit en aanzienlijk scherper geprijsd. De inkoopvoorwaarden van Autotaxatie Partners voor autotransacties zijn gericht op comfort en zekerheid voor de dealer. Alle aangekochte auto’s worden gecontroleerd én betaald vóórdat deze worden opgehaald."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autotaxatie Partners start vanuit Autotaxatie.net - Automobielmanagement.nl

Autotaxatie Partners start vanuit Autotaxatie.net

Nils van der Veen maakt een ‘doorstart’ met de applicaties van het voormalige Autotaxatie.net onder de naam Autotaxatie Partners.

Het bedrijf wordt gerund door directeur Nils van der Veen, met steun van een nieuwe investeerder, die aldus Van der Veen ‘niet uit de autobranche komt’.

Autotaxatie Partners hanteert een ‘lean and mean’ werkwijze met vier medewerkers, allen afkomstig van AutoTaxatie.net. Naast Van der Veen zijn dit Floris Valk, Michiel van Beek en Edwin Arnoldus. "Met een scherpe propositie willen wij op korte termijn een positie gaan veroveren op de Nederlandse dealermarkt. De dienstverlening is gebaseerd op de bekende tools, maar uitgebreider qua functionaliteit en aanzienlijk scherper geprijsd. De inkoopvoorwaarden van Autotaxatie Partners voor autotransacties zijn gericht op comfort en zekerheid voor de dealer. Alle aangekochte auto’s worden gecontroleerd én betaald vóórdat deze worden opgehaald."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding