Hij maakt deel uit van het team van het Erkend Register Veilinghuis. Voorheen was Oord manager bij Aftersales Magazine en Automotive Insiders. als sales- en projectmanager.

Autoveiling Nederland introduceerde onlangs de Autoveiling Verkoopservice. Bij deze vorm van dienstverlening wordt de auto op locatie van de verkopende partij gefotografeerd en geïnspecteerd. Aansluitend start een veiling bij zesduizend autobedrijven in binnen- en buitenland. wordt geveild en na akkoord voor het hoogste bod wordt verkocht.

Autoveiling.nl, onderdeel van de AVN Group, is opgericht in 2002. De AVN Group voert jaarlijks meer dan dertigduizend voertuiginspecties uit, waarvan vijftienduizend voor de veiling. Ruim tienduizend auto’s worden verkocht aan binnenlandse en buitenlandse kopers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding