Dutch Car Traders stopt samenwerking met AutoBlox

Dutch Car Traders heeft zijn samenwerking met het online platform AutoBlox beëindigd.

Aanleiding is de recente overname van Fleetselect, moederbedrijf van AutoBlox. De nieuwe eigenaar van Fleetselect – BCA Autoveiling – is volgens Dutch Car Traders een concurrent als het gaat om de ambitie om internationaal te opereren. BCA Autoveiling is onderdeel van het al in meerdere landen actieve Britisch Car Auctions.

De opgezegde samenwerking haalt een streep door de tweewekelijkse online veilingen van Dutch Car Traders zoals Autoblox die faciliteerde. Dutch Car Traders zegt op korte termijn te komen met "een geheel nieuw verkoopproduct", waarmee leden en geregistreerde gebruikers "optimaal" gebruik kunnen maken van de (inter)nationale mogelijkheden op het gebied van autoverkoop.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Dutch Car Traders stopt samenwerking met AutoBlox - Automobielmanagement.nl

Dutch Car Traders stopt samenwerking met AutoBlox

Dutch Car Traders heeft zijn samenwerking met het online platform AutoBlox beëindigd.

Aanleiding is de recente overname van Fleetselect, moederbedrijf van AutoBlox. De nieuwe eigenaar van Fleetselect – BCA Autoveiling – is volgens Dutch Car Traders een concurrent als het gaat om de ambitie om internationaal te opereren. BCA Autoveiling is onderdeel van het al in meerdere landen actieve Britisch Car Auctions.

De opgezegde samenwerking haalt een streep door de tweewekelijkse online veilingen van Dutch Car Traders zoals Autoblox die faciliteerde. Dutch Car Traders zegt op korte termijn te komen met "een geheel nieuw verkoopproduct", waarmee leden en geregistreerde gebruikers "optimaal" gebruik kunnen maken van de (inter)nationale mogelijkheden op het gebied van autoverkoop.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding