Hamerveiling bij Autoveiling Nederland

De ‘live’ Hamerveiling van Autoveiling Nederland maakt sinds kort gebruik van HTML5 techniek, waardoor het gebruik van Adobe Flash niet meer noodzakelijk is.

Het installeren van een app is niet nodig, men kan gebruik maken van de normale internetbrowser. Dit maakt het voor kopers uit binnen- en buitenland mogelijk om via een 3G of 4G netwerk live mee te bieden in de veiling. Uiteraard is het ook mogelijk om via de PC een bod te plaatsen.

"Wij zijn blij dat fase 1 van de vernieuwde Hamerveiling klaar is en blijven continue door ontwikkelen. Fase 2 volgt dit jaar nog." zegt Wierd Meijering, algemeen directeur AVN Group, waar Autoveiling Nederland onderdeel van uit maakt.

In de Hamerveiling worden de voertuigen één voor één geveild en afgeslagen. Er wordt eerst per afslag en daarna per opbod geboden.

Hamerveiling bij Autoveiling Nederland - Automobielmanagement.nl

Hamerveiling bij Autoveiling Nederland

De ‘live’ Hamerveiling van Autoveiling Nederland maakt sinds kort gebruik van HTML5 techniek, waardoor het gebruik van Adobe Flash niet meer noodzakelijk is.

Het installeren van een app is niet nodig, men kan gebruik maken van de normale internetbrowser. Dit maakt het voor kopers uit binnen- en buitenland mogelijk om via een 3G of 4G netwerk live mee te bieden in de veiling. Uiteraard is het ook mogelijk om via de PC een bod te plaatsen.

"Wij zijn blij dat fase 1 van de vernieuwde Hamerveiling klaar is en blijven continue door ontwikkelen. Fase 2 volgt dit jaar nog." zegt Wierd Meijering, algemeen directeur AVN Group, waar Autoveiling Nederland onderdeel van uit maakt.

In de Hamerveiling worden de voertuigen één voor één geveild en afgeslagen. Er wordt eerst per afslag en daarna per opbod geboden.