CarGarantie was in 1971 de eerste aanbieder in Europa die de garantie op gebruikte auto’s in Duitsland invoerde. Sinds 2000 is de specialist ook in Nederland vertegenwoordigd. Voortdurend heeft CarGarantie zijn variëteit aan producten uitgebreid. Aan de gekwalificeerde vakhandel biedt het bedrijf tegenwoordig omvangrijke garantie- en klantenbindingprogramma’s voor gebruikte en nieuwe auto’s en voor motorfietsen.

Als een van Europa’s toonaangevende garantiespecialisten met meer dan 40 jaar branche-ervaring, zet CarGarantie zich volledig in voor het succes van onze partners. Dat verklaart ook waarom in heel Europa inmiddels meer dan dertig fabrikanten/importeurs en nog eens ongeveer 23 duizend deskundige dealers vertrouwen op zijn knowhow.

Bij een autoverkoop is garantie een extra service van de dealer, die zowel nieuwe als gebruikte auto’s kwalitatief in waarde doet stijgen en als klantenbindingmiddel erg effectief is. De koper is beschermd tegen onvoorziene reparatiekosten en kan er zeker van zijn dat zijn auto aan een uitstekende kwaliteit voldoet. De autodealer profiteert van de garantie door een betere klantenbinding en een grotere klanttevredenheid.

CarGarantie: Marketing 13, Duiven, 026-3170300

www.cargarantie.com